Cum să-ţi legi şireturile folosind tehnica “Fulg de zăpadă”

thumbnail-viral-fulg-de-zapada

Vrei să te simţi cool de sărbători? Atunci leagă-ţi şi tu şireturile folosind tehnica “Fulg de zăpadă”! Cum? Îţi spunem noi imediat! Aşadar, să începem!

Pasul 1. Introdu şiretul în ambele găuri de la baza ghetelor.

Pasul 2. Acum introdu fiecare capăt al şiretului în al treilea rând de găuri.

Pasul 3. Introdu capătul şiretului stâng în gaura 2, pe partea interioară. Apoi tot în gaura 2, dar cea din partea opusă.

Pasul 4. Apoi introduci capătul şiretului stâng în gaura 4 şi capătul şiretului drept în gaura 5, ambele pe partea interioară.

Pasul 5. Apoi introduci capătul şiretului stâng în gaura 6 de pe partea opusă, iar capătul şiretului drept în gaura 5 de pe partea opusă.

Pasul 6. Introduci capătul şiretului din gaura 6 în gaura 4 pe partea interioară, iar capătul şiretului din gaura 4 îl introduci în gaura 6 de pe partea opusă.

Ai reuşit? Felicitări! Now it’s time to show off!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.