Cum să-ți cureți tenișii Converse albi

Îți plac la nebunie tenișii Converse? Ei bine, și nouă. Sunt comozi, extrem de versatili și reușeșc să îți scoată ținuta din anonimat. Numai că, atunci când se murdăresc ne creează tuturor dureri de cap, mai ales cei albi. Așa încât ne-am gândit să îți spunem ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți curăța tenișii Converse preferați.

Pasul 1

size21

Întâi de toate, trebuie să ai la îndemână un vas cu apă călduță, săpun din abudență, pastă și o periuță de dinți. Da, ai citit bine. Apoi, îndepărtează șireturile și pune-le în mașina de spălat sau, dacă nu ești în criză de timp, într-un alt vas cu apă vreme de câteva minute. Astfel, procesul de curățare va fi mai ușor.

Pasul 2

Dacă ai îndeplinit condițiile de la primul pas, atunci așează tenișii pentru un minut sau două sub un jet de apă rece. E important să ții seama de acest aspect întrucât talpa de cauciuc a tenișilor se deformează în condiițile în care temperatura este ridicată. Așadar, fii atent.

Pasul 3

size2

Acum că ai bifat și cel de al doilea pas, începem curățarea propriu-zisă. Ceea ce trebuie să faci este să introduci puțin săpunul în apa călduță, iar apoi să faci pe suprafața acestuia mișcări circulare cu periuța de dinți. Astfel, se va asigura transferul de substanță necesare curățării.

Pasul 4

size4

Odată bifat și pasul 3, cu ajutorul periuței de dinți trebuie să periezi cu atenție întreaga suprafață a tenișilor, astfel încât curățarea să se facă uniform. Apoi, în loc de săpun, folosește și puțină pastă de dinți pentru a obține un alb mai intens.

Pasul 5

Pentru a îndepărta excesul de săpun și pastă de dinți, trebuie să așezi din noi tenișii sub un jet de apă. Din nou, e necesar să te asiguri că aceasta are o temperatură scăzută și astfel nu va afecta talpa cauciucată. Clătirea trebuie să se facă cu mare atenție, pentru a preveni anumite apariția petelor.

Pasul 6

size34

Dacă ai trecut cu brio de toate acestea, acum tot ce trebuie să faci este să lași tenișii să se usuce afară. Numai că, atenție, spre deosebire de tenișii colorați care trebuie plasati în zone cu umbră pentru a evita decolorarea, cei albi pot fi lăsați la uscat în zonele cu mult soare. Astfel, vor căpăta un alb mai puternic.

Nu e chiar atât de dificil, așa e?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.