Cum să-ți alegi pantofii de volei

Îți place voleiul și plănuiești să dedici mai mult timp acestui sport? Fie că urmează să te înscrii într-o echipă de profesioniști, fie că dorești să îți petreci weekendurile jucând volei cu cei mai buni prieteni ai tăi, există un aspect extrem de important de care trebuie să ții seama. La pantofii de volei ne referim.

Ei bine, dacă în trecut nu puteam vorbi despre așa, cei care practicau acest sport fiind nevoiți să încalțe pantofi de basket, tenis sau de alergare, astăzi jucătorii și cei pasionați de volei se bucură de pantofi creați special pentru ei. Iar în continuare îți prezentăm criteriile după care e necesar să te ghidezi atunci când îți achiziționezi pantofii de volei.

Permit piciorului să respire

Voleiul este un sport care îți solicită foarte mult picioarele și, prin urmare, va conduce la un exces de transpirație. Tocmai de aceea, trebuie să acorzi atenție materialului din care sunt realizați pantofii. Noi ți-i recomandăm pe cei care în partea superioară au material sintetic, așa încât să faciliteze o ventilare optimă. Astfel, vei preveni apariția senzației de arsură.

textil

Talpa este aderentă în zona călcâiului

Să te accidentezi în timpul unui meci de volei nu este nicidecum un eveniment plăcut. Dincolo de faptul că pierzi toată distracția, poți sfârși prin a avea probleme medicale grave. Prin urmare, înainte de a-ți achiziționa pantofii de volei, verifică dacă talpa este aderentă în zona călcâiului. Astfel, nu vei risca să aluneci în momentul în care execuți anumite sărituri.

aderenta

Oferă stabilitate și protejează glezna

Nu poți juca volei atât timp cât pantofii tăi nu au șireturi, asta e clar! De ce? Pentru că acestea fixează piciorul și îți conferă stabilitate în momentul în care te deplasezi pe teren. Totodată, trebuie să ai în vedere faptul că pantofii de volei pe care îi alegi trebuie să îți protejeze glezna. În caz contrar, riști să te accidentezi și nu vrem ca acest lucru să se întâmple, nu?

glezna

Au talpă cu punct pivot

Pe lângă aderență în zona călcâiului, talpa pantofilor de volei trebuie să fie prevăzută și cu un punct pivot. În acest mod piciorul se va roti mult mai repede și mai ușor în momentul în care vei face schimbări de direcție.

pivot

Acestea fiind zise, sperăm să faci cea mai bună alegere!

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.