Cum să-ți alegi pantofii de tenis

Despre tenis putem vorbi doar la superlativ. Dincolo de faptul că e un prilej de a te întâlni cu prietenii în după-amiezile de weekend, îți asigură și doza de energie de care mintea și corpul tău au nevoie. Dar știi oare să-ți alegi corect pantofii de tenis? Dacă nu, iată ce trebuie să ai în vedere!

Mișcarea piciorului

În cazul în care piciorul tău nu are o mișcare neutră ci una de pronație, vei simți o presiune mai mare și vei transpira mai mult în zona din față a acestuia. Dacă mișcarea este de supinație, atunci tensiunea va fi exercitată în zona călcâiului. În funcție de acest aspect, trebuie să decizi dacă ai sau nu nevoie de un pantof de tenis care să-ți ofere un confort și un spațiu lateral mai mare.

poza-3---picior

Stilul de jucător

Printre multe altele, alegerea pantofilor de tenis ține și de stilul pe care îl adopți pe teren. Prin urmare, dacă ești mai degrabă tipul care “serve and volley”, ai nevoie de pantofi de tenis cu întăritură în zona vârfului. Dacă, în schimb, te potrivești stilului “baseline”, atunci trebuie să optezi pentru pantofi care îți oferă suport în laterale. Astfel, vei putea să alergi dintr-o parte în cealaltă fără nicio problemă.

poza-2---teren-tenis

Tipul de teren pe care joci

Pentru a te bucura de un meci de tenis pe cinste, e necesar să ai în vedere și tipul de teren pe care joci. Dacă suprafața acestuia este una dură, ai nevoie de un pantof de tenis care să reziste fiecărui contact cu solul. În cazul în care joci pe un teren sintetic, atunci durabilitatea pantofilor nu este un criteriu atât de important.

poza-4--teren-paleta

Materialul

Pantofii de tenis pot fi realizați fie dintr-un singur material, fie prin combinarea a două sau chiar trei tipuri de materiale. Ce trebuie să știi e că optând pentru un pantof de tenis din piele, de exemplu, vei avea acea protecție pe care ți-o dorești, însă nu te vei bucura de aceeași senzație de aerisire pe care ți-o oferă pantofii din pânză. Sugestia noastră este să alegi o pereche de pantofi de tenis cu piele în zona tălpii și a câlcâiului, și inserții de material textil în zona superioară.

poza 1- papuc

Acestea fiind zise, game, set, match!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.