Cum să-ți alegi pantofii de skate

Adori skateboardingul și obișnuiești să-ți petreci timpul liber pe placă? Noi înșine iubim acest sport și știm cât de important este echipamentul pe care îl alegi, mai cu seamă, pantofii de skate. Și pentru că vrem să te bucuri din plin de fiecare experiență de acest tip, îți spunem care sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți achiziționezi pantofii de skateboarding.

Materialul

În ceea ce privește pantofii de skate, noi îți sugerăm să îi alegi pe cei realizați din piele întrucât sunt mult mai rezistenți și maleabili. Însă poți opta cu încredere și pentru cei din materiale sintetice, deoarece au aceleași proprietăți ca pantofii de skate din piele.

Căptușeala

Skateboardingul exercită o anumită presiune asupra piciorului tău. Tocmai de aceea, este important să-ți achiziționezi o pereche de pantofi de skate căptușiți pe interior. Astfel, te vei bucura de fiecare dată de un confort maxim.

captuseala

Întăritura

Un alt aspect important legat de alegerea corectă a pantofilor de skate este întăritura. Din cauza săriturilor multiple și a căzăturilor aceștia se deteriorează și, de aceea, e necesar să optezi pentru o pereche de pantofi de skate cu întăritură atât în față și în spate, cât și pe lateral. În acest mod îți vei putea exersa mișcările pentru un timp mult mai îndelungat.

intaritura

Talpă aderentă

Skateboardingul este un sport extrem de frumos, dar care presupune luarea anumitor măsuri de protecție. Iar talpa aderentă este una dintre acestea. Prin urmare, înainte de a-ți achiziționa pantofii de skate, asigură-te că sunt prevăți cu o talpă specială care împiedică alunecarea pe placă.

talpa1-horz

Așadar, spor la cumpărături!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.