Cum deosebești tenișii Vans originali de cei fake?

Vans-original-vs-fake-1024x170-2

Cu siguranță și tu ți-ai pus această întrebare la un moment dat. Ceea ce este absolut firesc în condițiile în care tot mai mulți încearcă să copieze anumite modele din colecțiile celebrului brand. Așa încât, ne-am gândit să îți oferim noi răspunsul de care ai nevoie. În acest mod, achiziționarea unei perechi de teniși Vans va deveni o experiență plăcută, și nicidecum una aflată sub semnul incertitudinii și al întrebărilor. Așadar, iată ce trebuie neapărat să știi.

Talpa
Spre deosebire de talpa celor fake, cea a tenișilor Vans originali este prevăzută cu un șablon unic care îmbină două tipuri de texturi. Totodată, aceasta dispune și de o bază lipicioasă, al cărei rol este acela  de a asigura aderența. Prin urmare, te vei putea bucura din plin de fiecare plimbare pe placa de skate. Și, spunem asta din propria experiență. În schimb, dacă tenișii sunt fake vei observa încă de la prima purtare că vei aluneca mult mai ușor.

Cusătura

O altă modalitate prin care poți diferenția tenișii Vans originali de cei fake este tipul cusăturii. Ei bine, dacă în cazul celor din urmă, cusătura nu prezintă nimic special, în ceea ce privește tenișii Vans originali situația este cu totul diferită. Întrucât acest brand are standarde de calitate înalte, cusătura tenișilor Vans originali va fi ușor de recunoscut datorită faptului că este mai strânsă și chiar simetrică. Așadar, înainte de a face o astfel de achiziție, verifică cu atenție modul în care au fost cusuți teneșii.

Flexibilitatea

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt tenișii Vans atât de iubiți de skaterii de pretutindeni? Ei bine, dincolo de faptul că asigură aderența piciorului pe placa de skate, aceștia sunt și extrem de flexibili. Prin urmare, dacă sunt prea rigizi, nu se pot îndoi ușor, există posibilitatea ca aceștia să fie fake. Așadar, acordă-ți timpul necesar și testează-le flexibilitatea înainte de a-i cumpăra. Doar așa vei ști că ai făcut alegerea corectă.

Greutatea

Un alt element căruia trebuie să-i acorzi atenție atunci când îți achiziționezi o pereche de teniși Vans este greutatea acestora. Mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bine, însă în cazul brandului Vans mai mult chiar e mai bine. De ce? Pentru că, spre deosebire de tenișii fake, cei originali sunt realizați din materiale de o calitate superioară și, prin urmare, sunt mai grei.

Logo-ul

La tenișii Vans originași, logo-ul este poziționat pe partea lateral-exterioară a acestora, fiind foarte aproape de zona cauciucată. De asemenea, identitatea acestora poate fi observată și la spate, în zona călcâiului. În cazul în care aceste elemente sunt plasate în altă parte decât cea menționată, trebuie să îți pui câteva semne de întrebare. În plus, trebuie să te asiguri că numele brandului este scris corect.

Sticker-ul

Un ultim aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este sticker-ul distinctiv cu “Vans Off the Wall”. Acesta trebuie să fie atașat de etichetele care însoțesc tenișii și se găsește întotdeauna pe shoe-ul stâng. Absența acestuia poate fi un semn care indică faptul că tenișii pe care i-ai cumpărat sunt fake.

Ce zici acum? Ești gata să-ți achiziționezi o pereche de teniși Vans originali? Noi te așteptăm pe site-ul nostru Originals!

Galerie foto

poza-blog-vans-1

Talpa

poza-blog-vans-5

Cusătura

poza-blog-vans-2

Flexibilitate

poza-blog-vans-4

Logo

poza-blog-vans-3

Sticker

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.