Copiii minune ai weightliftingului

Copiii minune ai weightliftingului

 

Mergi la sală de câteva ori pe săptămână şi probabil eşti mândru de progresele tale. Schimbi antrenamentele în mod constant, îţi bei shake-ul proteic, compari exerciţii şi rezultate cu ceilalţi băieţi din sală. Ce-ar fi dacă ţi-am spune că sunt copii de 11 ani care ridică greutăţi poate la fel de mari ca tine?

 

Elle Hatamiya

 

5790e44b8cc62

Fetiţa de doar 11 ani este gimnastă de performanţă şi halterofilă olimpică. Elle este campioană naţionala USAW şi campioană statală de nivelul 5 la gimnastică. Micuţa este un exemplu perfect de determinare şi putere fizică şi mentală.

 

Jake Schellenschlager

 

927379_790617781012040_785795426_n

Jake are 14 ani şi deja poate ridica o greutate de două ori mai mare decât a corpului său. Băiatul din Maryland a stabilit un record mondial pentru categoria sa de greutate după ce s-a antrenat pentru acest lucru timp de doi ani şi jumătate.

Jake a declarat că pasiunea sa pentru fitness a început la 12 ani, când l-a văzut pe tatăl său în garaj antrenându-se. Tatăl său, Cris, a spus că băiatul său visează să devină cel mai puternic copil din lume într-o bună zi.

 

Brandon Blake

 

article-2593292-1CB68D3B00000578-116_634x828

Băieţelul în vârstă de 8 ani din Irlanda poate face flotări probabil mai bine decât o faci tu. Brandon a devenit cunoscut pe internet după ce idolul său Frank Medrano a popularizat un filmuleţ cu acesta. Tatăl său a declarat că forma fizică excepţională a băiatului se datorează în mare parte gimnasticii. Acesta mai spune şi că Brandon  a fost cel care l-a ajutat foarte mult atunci când a dorit să scape de greutate. Micuţul a ştiut exact cum să îl motiveze pe tatăl său în acest sens.

 

Giuliano Stroe

 

cim000649

De data aceasta din România, băieţelul de 9 ani a crescut într-o familie de bodybuilderi.  Giuliano poate să stea în mâini şi să facă flotări, totul fără a părea că depune mult efort. Părinţii săi declară că sportul dozat corespunzător nu poate decât să fie benefic pentru copii.

 

Noi îţi punem la dispoziţie echipamentul necesar pentru ca micuţul tău să se poată bucura de sport în voie. Tu de la ce vârstă şi spre ce sporturi l-ai îndruma?

Pantofi sport adidas Performance STA Fluid 3 CF K

Pantofi sport adidas Performance STA Fluid 3 CF K

Trening Nike T45 T Cuff Track Suit Yth

Trening Nike T45 T Cuff Track Suit Yth

 

 

 

 

Adidasi Copii Nike Tanjun GS

Ghete de fotbal copii Nike Jr Magista Ola Tf

Adidasi Copii Nike FLex Experience 4 GS

Compleu Copii adidas Originals I Tee Short Set

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.