Concursul “Promoveaza-ti Orasul” a ajuns la final

Pe data de 10 decembrie 2012 concursul “Promovează-ți  Orașul” organizat de Originals.ro a ajuns la mult așteptatul final. Zonele cele mai votate și prin urmare cele câștigătoare au fost:

  • Locul 1: Sud-Vest – Zonă reprezentată de către Adam Bianca ( Aparat foto DSLR Canon EOS 1100D )
  • Locul 2: Centru – Zonă reprezentată de către Bartha Lajos ( Netbook Acer Aspire One )
  • Locul 3: Sud – Reprezentanta acestei zone fiind Janta Alina Mirela ( Aparat foto Nikon Coolpix )

Originals.ro îi felicita pe toți câștigătorii și sperăm că am fost un bun Moș Crăciun pentru ei.

Prin intermediul acestui concurs, Originals.ro și-a propus să promoveze zonele și orașele țării noastre. Peste 150 de persoane au postat poze și descrieri prezentând cele mai frumoase locuri ale țarii, site-ul concursului adunând în total peste 1 milion de vizite în doar doua luni.

Conform regulamentului oficial, persoanele care au adus prejudicii concursului și/sau imaginii Originals.ro prin spam, colectare frauduloasă de LIKE-uri sau oricare alte mijloace ilicite au fost descalificate.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la concurs și vă invitam să dați like paginei noastre de Facebook, să ne urmariți pe Twitter și Pinterest pentru că v-am pregatit multe surprize și in 2013!

Poze câștigători:

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.