Concurs – Promovează-ţi oraşul

Pentru că am primit mai multe întrebări în acest sens, menţionăm că în cadrul concursului “Promovează-ţi oraşul” imaginile care încalcă regulamentul sau cele care primesc voturi în mod fraudulos vor fi şterse.

De aceea sfătuim toţi concurenţii să citească foarte bine regulamentul şi să fie foarte atenţi la evoluţia propriilor voturi. In orice caz, fiecare concurent va fi anunţat inainte ca fotografia proprie sa fie stearsa.

Aceste măsuri sunt luate pentru a ne asigura că toţi participanţii au şanse egale la trecerea în etapa a doua de concurs.

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.