Concurs „Promovează-ți orașul”

Concursul „Promovează-ți orașul” a intrat în a doua etapa.

Acum au rămas 8 participanți care își reprezintă orașul și zona din care fac parte în cursa pentru premiul final. Vă invităm pe toți să susțineți zona din care faceți parte cu LIKE-uri.

BUCUREȘTI / ILFOV – Alex Veruzi

CENTRU – Sfântu Gheorghe – Bartha Lajos

NORD – EST – Iași – Catalin Nicu

SUD – EST – Constanța – Margareta Badescu

NORD – VEST – Sighetu Marmației – Raul Kovacs

VEST – Timisoara – Florin Marta

SUD – Pitești – Alina Mirela Janta

SUD – VEST -Craiova – Bianca Adam

Câștigător va fi participantul care reușește să colecteze cât mai multe LIKE-uri pe rețeaua socială Facebook.

Este important ca participanții la concurs să își manifeste interesul pentru colectarea aprecierilor sub formă de LIKE și să nu facă spam sau să se folosească de alte maniere nepermise de a colecta LIKE-urile.

Conform regulamentului, persoanele care aduc prejudicii concursului și/sau imaginii Originals.ro prin spam, colectare frauduloasă de LIKE-uri sau oricare alte mijloace ilicite vor fi descalificate.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.