Concurs Originals.ro – Nu răsundeți la email-ul „Noi șanse de a acumula voturi în concursul „Promovează-ți orașul”

Bună ziua,

În aceste zile o terță parte a reușit să trimită email-uri către o mare parte din participanții la concurs în care li se cere să trimită bancuri pentru a acumula voturi.

Vă avertizăm că acest mesaj nu este de la echipa Originals.ro.

Noi nu cerem participanților la concurs să își facă public email-urile sau să colecteze voturi în această manieră. De aceea vă rugăm insistent să nu mai trimiteți acest email.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.