Concurs Originals.ro – iPhone 5S caută afiliat pe măsură

În perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie 2013 afiliații Originals.ro vor avea doar de câștigat. Fiecare va primi bonus câte un iPhone 5S sau câte un Nokia Lumia 520 împreună cu comisioanele din lunile noiembrie și decembrie.

Originals.ro își răsplătește afiliații pentru comisioanele cumulate pe care le vor face în următoarele două luni.

Cum? Foarte simplu: tot ce au de făcut este să depășească unul dintre cele două praguri de comisioane – 500 lei sau 1300 lei – și vor primi garantat un Nokia Lumia 520, respectiv un iPhone 5S.

Tentant? Nu mai aștepta și înscrie-te acum. iPhone 5S va fi al tău.

Detalii în regulament si pe www.originals.ro/smartphone

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.