Concurs “Originals.ro e la moda, poti sa ne tii pasul ?” 04.01.2011 – 18.01.2011

Originals.ro te combina! Si nu… nu te gandi la prietena / prietenul tau, ci te premiem pentru cel mai original mod de a te imbraca ! Demonstreaza-ne ca esti in pas cu moda, combinand intr-un mod cat mai unic doua piese vestimentare.

Adauga poza ta pe facebook si poti castiga un voucher de 50 Ron daca ai cea mai “originalsa” poza sau daca ai cele mai multe “like”-uri

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

  1. Răspunde Andrei22

    Cu toate ca am un banner pe site + 1 link si cateceva pe vreo 2-3 bloguri din romania imi apare” Nu aveti nici un referer ” Neutral ! Dc Frown ? vreau si eu un raspuns daca se poate

    • Răspunde Originals

      Buna ziua! Tinem sa va reamintim ca vizitatorii trebuie sa fie la prima lor vizita pe site-ul nostru (trebuie sa fie vizitatori unici)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.