Concurs “Declar dragoste eterna produselor de pe Originals.ro” : 07.12.2010 – 21.12.2010

Originals.ro lanseaza un nou concurs !

Ce castigi ? Un voucher in valoare de 100 Ron.

Ce trebuie sa faci ? Posteaza cea mai “inflacarata” declaratie de dragoste catre un produs de pe site-ul nostru pe facebook si cine acumuleaza cele mai multe Like-uri castiga premiul.

Pasul 1: Adauga linkul catre produs

Pasul 2: Posteaza declaratia de dragoste pentru produsul ales

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

1 Comment

  1. Răspunde bulyx

    http://www.originals.ro/geaca-groasa-barbati-ecko-unlimited-inuit-coat-ih10-37111-p-5060.html, numai inpreuna putem trece prin aceste vremuri reci care incae dar sigur ce apropie o iarna cumplita Razz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.