Comanda acum doua geci si platesti doar una!

Comanda-ti acum 2 geci si platesti doar una, pe cea mai ieftina ti-o facem cadou chiar daca nu avem un motiv bine intemeiat in aceasta perioada. Poti sa te bagi cu inca un prieten si sa faceti fifty-fifty, trebuie doar sa-l intrebi.

Cumperi 2 geci platesti una

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

  1. Răspunde Andreybv

    am si eu o intrebare daca comanzi o geaca marimea M de ex poti primi a doua geaca cadou alta marime?

    • Răspunde Originals

      Desigur, beneficiati de promotie la oricare 2 geci groase comandate, pot fi chiar acelasi model si aceeasi marime

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.