CNP

Pana acum cateva zile CNP ul era camp obligatoriu la crearea contului ori era trecut obligatoriu la efectuarea unei comenzi deoarece conform art 155 din codul fiscal trebuie trecut obligatoriu pe factura.  L-am scos, pe riscul nostru deoarece am observat ca multi dintre voi au retineri cand vine vorba de furnizarea CNP ului. Ai renunta sa mai cumperi un produs de pe originals.ro daca ar fi necesar CNP ul ? Daca da, de ce ?

About the Author: Ciprian

4 Comments

 1. Răspunde Oprea Alexandru

  nu inteleg de ce unii au atatea retineri cand e vorba de CNP … dar in fine … eu il dau .. n`am nici o retinere

 2. Răspunde Dan

  Omu crede ca isi ia teapa sau ca CNP lui va fi folosit pt ceva …si e normal sa aiba retineri de-astea …sunt multe site-uri care dau tzepe , nu neaparat cu haine, dar asta e primul gand “de ce sa dau cnp? de unde stiu eu ca ala nu face vreo manevra”. Cine a mai cumparat de aici sigur nu o sa aiba nimic impotriva si daca mai arata unui prieten sau ceva si ii spune ca nu e nici o problema …sigur nici celalalt nu va avea nimic impotriva sa dea un CNP

 3. Răspunde ion

  miemi se pare ca tremiue cnp-ul.de exemplu daca cine intra pe contul meu…poate sa dea cate comenzi vrea fara sa stiu eu.si sa ma trezesc cu coletul la usa pe care eu nu l-am comandat.INTRODUCE-TI CNP-UL. parerea mea.

 4. Răspunde acelasimereu

  d’acord cu ion sunt mai multe riscuri fara cnp.si pana la urma e doar un cnp frate nu’ti cere contu’ din banca

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.