Chuck Taylor versus Chuck Taylor II!

  Indiferent dacă vorbim despre tenişii clasici Chuck Taylor sau despre cea de-a doua variantă a acestora, un lucru este cert, îi poţi purta în toate combinaţiile şi în toate modurile fiindcă au devenit un semn distinctiv.
Chiar şi aşa există câteva diferenţe între Chuck Taylor şi Chuck Taylor II.
O primă diferenţă este legată de material. Pentru Chuck Taylor II se foloseşte un material mai gros şi mai rezistent faţă de cel utilizat pentru clasicii tenişi Chuck Taylor.

Construcţia pantofului reprezintă şi ea un element de diferenţiere. Partea din faţă a pantofului Chuck Taylor II este mai lată, din acest motiv aceştia sunt mai comozi decât iconicii tenişi Converse.
Tot pentru un plus de confort, varianta secundă Chuck Taylor are interiorul format dintr-o căptuşeală buretată, detaliu ce nu se aplică şi în cazul consacraţilor Chuck Taylor.
Tehnologia Lunarlon, prezentă doar la Chuck Taylor II, se caracterizează printr-un tălpic îmbunătăţit.

Cu o viziune liberă, cu un suflu modern şi original, cei mai râvniţi tenişi ai momentului, Chuck Taylor si Chuck Taylor II îţi vor oferi un look uber-cool şi te vor răsfăţa cu o stare de confort extraordinară!
Designul performant al tălpii şi linia clasică a taieturii fac din aceste modele All Star cele mai versatile opţiuni stilistice marca Converse.

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.