Chuck Taylor All Star II vine la Originals

Chuck Taylor All Star II vine la Originals

Încă dinainte de momentul apariţiei lor – şi anume, iulie 2015 – tenişii Chuck Taylor II au reuşit să capteze atenţia tuturor. Cu toate că lansarea acestui model a avut loc în Boston, primii care s-au bucurat fiind americanii, ceilalţi fani înfocaţi ai brandului Converse şi-au cizelat răbdarea, aşteptând cuminţi ca acesta să apară şi în magazinele din Europa. Iar la începutul anului 2016, acest lucru s-a şi întâmplat. Însă partea bună abia de acum începe! Care e aceasta? Ei bine, în curând tenişii Chuck Taylor II vor ajunge şi la Originals. Da, ai înţeles bine!

Ştim cât de mult ţi-ai dorit să îi vezi pe site-ul nostru şi mai ales să îi achiziţionezi. Şi, pentru că nouă ne place să îţi îndeplinim dorinţele, îţi spunem că în perioada ce urmează e neapărat să stai cu ochii pe noi fie că vorbim de site-ul Originals, de facebook, fie de blog ori de newsletter. De ce? Pentru că aceşti tenişi sunt în drum spre noi, ceea ce înseamnă că în scurt timp vei avea propria ta pereche de Chuck Taylor All Star II. Dar până atunci să vorbim un pic despre ceea ce diferenţiază acest model de celelalte modele Chuck Taylor.

Noua generaţie Chuck Taylor

Deşi există mai multe versiuni All Star, modelul Chuck Taylor II reprezintă o nouă generaţie de tenişi. Inspirat de stilul de viaţă extrem de activ al fanilor Converse, modelul Chuck II a fost conceput în aşa fel încât să întâmpine atât cerinţele estetice ale iubitorilor brandului, cât şi nevoile acestora legate de confort. Iar pentru a avea o imagine cât mai clară asupra modului în care trebuie să arate acest model, înainte de a-l realiza, trei membri ai brandului Converse au petrecut două săptămâni într-o dubiţă alături de o faimoasă trupă rock plecată în turneu. Astfel, aceştia au înţeles cât este de important ca tenişii Converse Chuck Taylor să fie mai confortabili şi mai rezistenţi în timp.

“Este cu adevărat o versiune o modernă Chuck Taylor”, mărturisea Geoff Cottrill, VP-general manager a acestui segment de brand Converse. “Am păstrat ADN-ul modelului original de tenişi şi am adăugat o tehnologie Nike, pentru a oferi mai mult confort”. Şi, tot Cotrill afirma: “Pe măsură ce lumea se schimbă, iar clienţii îşi doresc mai mult de la brandul lor preferat, noi suntem dispuşi să evoluăm pentru a le putea satisface nevoile. Aşadar, noi am realizat acest model aşa încât fanii Chuck Taylor să se bucure mai mult de activităţile preferate pe care le făceau până acum.”

Prin ce se remarcă Chuck Taylor II?

Cu toate că păstrează câteva elemente de design caracteristice iconic-ului model All Star, tenişii Chuck Taylor II au fost prevăzuţi cu Lunarlon – o tehnologie Nike ultramodernă, al cărei rol este acela de a amortiza, graţie căptuşelii, şocurile ce apar în momentul contactului cu solul, dar şi de a sprijini şi proteja glezna.

Şi asta nu e tot! Tenişii Chuck Taylor II au gulerul şi limba căptuşite, cea din urmă împiedicând şi alunecarea. Talpa este mult mai rezistentă, iar pe partea interioară, tenişii dispun de un material respirabil, ce asigură un confort termic extraordinar, mai ales atunci când sunt purtaţi într-un interval mai mare de timp. În ceea ce priveşte designul exterior, acest model vine şi cu elemente noi, precum logo-ul All Star care este cusut, dar şi găurile de şiret care se diferenţiază prin faptul că sunt mate şi împrumută culoarea tenişilor. În plus, materialele folosite pentru realizarea modelului Chuck Taylor II oferă o senzaţie mult mai plăcută la atingere.

Acestea fiind zise, eşti pregătit pentru mai mult?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.