Ce trebuie să ştii atunci când îţi alegi încălţămintea de iarnă

incaltaminte-iarnaEi bine, iarna şi-a intrat în sfârşit în drepturi! Temperaturile au coborât suficient de mult încât să ne îngheţe nasul când ieşim afară, iar zăpada ne bucură cu prezenţa ei, în straturi mai mici sau mai mari, după cât de generoasă este într-o zi.

Aşadar, dacă în urmă cu ceva timp mai păcăleam vremea de afară cu o pereche de tenişi sau ghete de toamnă, acum e momentul să trecem la încălţămintea adaptată anotimpului friguros. Numai că, alegerea unor ghete pe cât de uşoară pare, pe atât de dificilă se dovedeşte a fi. Ne dorim cu toţii ca încălţămintea noastră să fie stylish şi în trend, iar designul si culoarea sunt, de departe, primele aspecte la care ne uităm atunci când facem o astfel de achiziţie. Aşa e? Dar pentru că vorbim de un sezon rece, trebuie să avem în vedere şi alte detalii extrem de importante. Care sunt acestea? Îţi spunem chiar acum!

Materialul. Unul dintre primele aspecte pe care trebuie să le urmăreşti atunci când îţi alegi ghetele de iarnă este materialul din care sunt confecţionate. Pentru a te bucura de un confort termic optim, este indicat să optezi pentru încălţăminte căptuşită bine în interior. În ceea ce priveşte exteriorul, pielea este materialul cel mai potrivit. Deşi există mai multe tipuri, noi îţi sugerăm să alegi pielea naturală pentru că este călduroasă, rezistentă în timp şi exprimă o notă de rafinament.

Gradul de confort. Pentru că ghetele de iarnă sunt purtate pe o perioadă mai mare de timp, este esenţial ca acestea să îţi ofere confortul de care ai nevoie. Mai exact, trebuie să aibă talpa interioară căptuşită, să fie concepute în aşa fel încât să ofere suport gleznei si să asigure flexibilitatea în mişcare. Totodată, trebuie să acorzi atenţie sistemului de închidere, care trebuie să permită o fixare optimă a piciorului.

Respirabilitate. Apariţia transpiraţiei este unul dintre cele mai neplăcute aspecte atunci când vorbim de încălţăminte, aşa e? Tocmai de aceea, îţi sugerăm să optezi pentru ghete prevăzute cu o tehnologie specială, bazată pe agenţi antimicrobieni care lasă pielea să respire în voie şi împiedică apariţia bacteriilor şi a mirosului neplăcut.

Rezistenţa la apă. Iarna este un anotimp foarte capricios. Şi, pentru că vorbim de zăpada, trebuie să ne îndreptăm atenţia către încălţămintea impermeabilă. Aşadar, vezi dacă limba ghetelor este perfect ataşată de acestea, iar sistemul de închidere e foarte bun, pentru a nu permite zăpezii să pătrundă în interior.

Aderenţa. Fie că e polei, fie că e doar zăpadă, probabilitatea de a aluneca iarna este foarte mare. Aşadar, pentru a te bucura din plin de acest anotimp, îţi recomandăm să alegi o pereche de ghete a căror talpă este prevăzută cu rizuri speciale ce asigură aderenţa. Totodată, ai grijă ca zona călcâiului să nu se afle la acelaşi nivel cu restul tălpii, pentru a te proteja în momentul în care te afli pe o suprafaţă de teren alunecoasă sau cu denivelări.

Acestea fiind zise, îţi dorim spor la cumpărături!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.