Ce spune despre tine tipul de încălţăminte preferat

Tipul de incaltaminte preferat

Ştiai că oamenii pot spune cu o precizie destul de mare ce tip de personalitate au ceilalţi, doar analizându-le încălţămintea? Până de curând nici noi nu ştiam acest lucru, însă citind nişte studii realizate de mai mulţi cercetători, am fost surprinşi de informaţiile pe care le-am aflat. Potrivit acestora, se pare că tipul de încălţăminte pe care îl purtăm reprezintă un mod prin noi le transmitem celor care ne înconjoară semne nonverbale, dar care au o anumită semnificaţie.

Te-am făcut curios? Stai, partea interesantă abia acum urmează.

Ei bine, dacă e să ne raportăm la rezultatele cercetărilor făcute, atunci putem spune că încălţămintea dezvăluie celorlalţi anumite trăsături ale personalităţii noastre. De exemplu, dacă obişnuieşti să porţi încălţăminte cu un design neconvenţional sau cu elemente extragavante, înseamnă că eşti o persoană extrovertită, fără inhibiţii. Dacă însă îţi place mult încălţămintea până la gleznă, atunci se poate spune despre tine că ai o personalitate puternică. Totodată, o scurtă analiză a pantofilor îl poate ajuta pe cel de lângă noi să ne determine corect vârsta, venitul, dar şi cât de stabili emoţional suntem.

Dar să nu mai zăbovim cu generalităţile şi să trecem direct la subiect! Să ştii că aşteptăm cu nerăbdare să ne spui care este tipul tău de încălţăminte preferat şi dacă, într-adevăr, ceea ce spun cercetătorii e şi adevărat. Ce zici, eşti pregătit?

Încălţămintea cu talpa joasă. Îţi place să porţi pantofi cu talpa plată indiferent că ieşi cu prietenii în oraş, mergi la serviciu sau la o petrecere? Dacă răspunsul tău este da, află despre tine că eşti o persoană politicoasă, drăguţă şi foarte primitoare. În plus, eşti şi un om extrem de înţelegător.

Pantofii sport. Deşi ai la îndemnână o mulţime de modele de încălţăminte din care să alegi, tu obişnuieşti să-ţi achiziţionezi, în cele mai multe dintre cazuri, pantofi sport? Ei bine, acest lucru poate spune despre tine că ai un simţ artistic dezvoltat şi, mai mult decât atât, îţi place la nebunie să petreci timpul în aer liber. Adori călătoriile şi simţi mereu nevoia de a te aventura într-o nouă expediţie şi de a descoperi lucruri noi.

Încălţămintea cu platformă/toc. Dacă îţi place să porţi încălţăminte cu toc sau cu platformă – şi aici ne referim exclusiv la femei – se poate spune despre tine că reuşeşti să obţii tot ceea ce ţi-ai propus şi, totodată, te simţi extraordinar de bine cu tine însăţi.

Biker Boots. Obişnuieşti să asortezi o astfel de pereche de cizme la aproape fiecare outfit al tău? Ei bine, înseamnă că eşti o persoană care preferă să facă lucrurile în felul ei, te caracterizează eleganţa, ai stil şi tinzi să ai grijă de cei din jurul tău.

Mocasinii. Iubeşti acest tip de încălţăminte şi nu ratezi nicio ocazie pentru a-ţi mai achiziţiona o pereche? Dacă da, atunci e bine să ştii că acest lucru denotă faptul că eşti o persoană puţin mai introvertită, însă eşti perseverentă şi, tocmai de aceea, reuşeşti să îţi atingi obiectivele.

Ce părere ai? Ţi se potriveşte ori ba?

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.