Ce spune culoarea tenișilor despre tine

Dulapul tău e plin cu teniși Converse de toate culorile sau vrei să ți-i achiziționezi în cât mai multe nuanțe? Dar tu știi ce spune culoarea acestora despre tine? Dacă răspunsul este nu, atunci e neapărat să citești acest articol. Noi am selectat câteva culori, ne-am informat, iar acum îți spunem și tie.

Culoarea  neagră
Fie că ai deja, fie că intenționtezi să-ți mărești garderoba cu o pereche de teniși Converse negri, trebuie să știi că aceștia fac parte din colecția clasică, originală. Ce spune asta despre tine? Că dorești ca tenișii pe care îi porți să fie confortabili, extrem de practici și mereu în trend. Acest lucru este valabil și pentru tenișii Converse albi, crem sau gri.

Art-blog3

Culoarea roșie
Obișnuiești să încalți teniși Converse de culoare roșie? Asta înseamnă că ești o fire îndrăzneață, ai încredere în forțele proprii și îți plac la nebunie provocările.

Art-blog6

Culoarea galbenă
Tenișii Converse galbeni sunt extrem de frumoși și atrag instant privirile. Așadar, dacă optezi pentru o astfel de culoare, cei de pe stradă te vor percepe ca fiind o persoană cu simțul umorului, spontană, optimistă și plină de viață.

Art-blog2

Culoarea albastră
Deseori, culoarea albastră, mai cu seamă nuanțele deschise, ne duc cu gândul la cerul unei dimineți frumoase de vară. Prin urmare, purtând teniși Converse în această culoare le poți transmite celorlalți faptul că îndrăgești liniștea, privești viața cu seninătate și, uneori, visezi cu ochii larg deschiși.

Art-blog1

Culoarea mov
Ai mai multe perechi de teniși Converse mov? Atunci e clar! Adori lucrurile sofisticate, obișnuiești să ieși din tipare, iar alegerile tale în ceea ce privește articolele vestimentare și de încălțăminte denotă preferința pentru calitate.

Art-blog5

Ție ce culoare ți se potrivește?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.