Ce nu trebuie să lipsească echipamentului tău de fotbal

echipamentul tau de fotbal

Fotbalul este, de departe, unul dintre cele mai iubite sporturi din aproape întreaga lume. De la mic la mare, fotbalul se bucură de un portofoliu de fani de toate vârstele. Iar dacă unii dintre ei preferă să facă parte din galerie şi să-şi susţină echipa preferată din tribune sau din faţa televizorului, alţii aleg să practice acest sport, simţindu-se pe terenul de fotbal ca acasă.

Faci şi tu cumva parte din cea de-a doua categorie? Sau poate chiar băieţelul ori prietenul tău? Ei bine, atunci trebuie să ştii că în funcţie de nivelul la care se află, adică începător, mediu ori profesionist, echipamentul de fotbal este de mai multe tipuri. Cu toate acestea, există câteva accesorii şi piese de încălţăminte absolut necesare, pe care un jucător de fotbal trebuie să le aibă. Curios să afli care sunt acestea? Ţi le spunem chiar acum!

Ghete de fotbal potrivite

Indiferent că este pentru tine sau pentru o altă persoană dragă ţie, înainte de a achiziţiona o pereche de ghete de fotbal trebuie să ai în vedere suprafaţa de teren. De exemplu, dacă vorbim de gazon natural, atunci e neapărat să optezi pentru ghetele de fotbal de tipul firm ground sau pentru sol tare. De ce? Pentru că au crampoane realizate dintr-un cauciuc special, ce fac faţă cu brio acestui tip de teren. Dacă meciurile de fotbal se desfăşoară în sală, atunci îţi recomandăm ghetele de fotbal TT sau TF, destinate terenului sintetic. Acestea au talpa mult mai dură, iar crampoanele sunt foarte mici. Sol moale? Înseamnă că e neapărat să alegi o pereche de ghete de tipul SG, adică soft ground. Spre deosebire de celelalte, acestea au crampoanele de metal cu şurub sau lame, sporind aderenţa.

Şosete

Chiar dacă nu îţi vine să crezi, şosetele sunt extrem de importante pentru un jucător de fotbal. Pentru o protecţie maximă, îţi sugerăm să optezi pentru şosete subţiri, dar în acelaşi timp rezistente. Da, ai înţeles bine. Nu este nicio contradicţie în termeni. Unii jucători poartă chiar câte două perechi de şosete, astfel încât să minimizeze efectele negative ale fricţiunilor ce pot fi cauzate de ghete. Totodată, trebuie să ai în vedere faptul că şosetele trebuie să fie foarte lungi, de preferat până la nivelul genunchilor.

Apărători

În timpul unui meci de fotbal, picioarele sunt cele mai predispuse la accident. Ei bine, tocmai de aceea ai nevoie de apărători. În ciuda faptului că nu te pot proteja în totalitate de răni grave ori de fracturi, îţi recomandăm să le porţi şi tu deoarece te vor scuti de acele zgârieturi sau lovituri pe care le primeşti de fiecare dată când joci fotbal. Pentru a beneficia de protecţia necesară, trebuie să te asiguri că sistemul de prindere al apărătorilor este unul sigur şi nici nu îţi provoacă răni în jurul genunchiului sau al gleznei. Aşadar, ai grijă să alegi mărimea care ţi se potriveşte!

Acestea fiind zise, cine are chef să joace un meci de fotbal?

ghete-de-fotbal-barbati-nike-hypervenom-phade-ii-tf-749891108-14713-1

Ghete de fotbal Nike Hzpervenom Phade II TF

sp0285071-negru-14849-1

Aparatori Nike Hard Shell Slip-In Shin Protective

ghete-de-fotbal-barbati-adidas-performance-x-163-fg-s79485-14874-1

Ghete de fotbal adidas Performance X 16.3 FG

jambiere-unisex-nike-football-sx4120101-12786-3

Jambiere Nike Football

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.