Ce beneficii ai atunci când faci mişcare seara?

beneficii miscare seara

Săptămâna trecută am enumerat pe blogul Originals 10 motive pentru care trebuie să faci sport dimineaţa. Însă dacă ai un program încărcat şi nu ai timp pentru sport atunci când te trezeşti sau dacă îţi place să te dedici tabieturilor tale matinale, avem pentru tine o altă soluţie: mişcarea de seară. Da, ai înţeles bine.

Chiar dacă este recomandat să ne antrenăm dimineaţa, şi seara există numeroase avantaje pentru a face sport. Ba mai mult decât atât, ar fi extraordinar de bine să mergi la sală sau să ieşi la alergat după ce îţi închei programul de la serviciu sau de la şcoală, mai ales dacă ai mai multă energie în acest moment al zilei. Aşadar, iată ce beneficii poţi avea, făcând mişcare seara!

Eviţi aglomeraţia

Dacă nu iubeşti aglomeraţia, mai cu seamă cea din sala de sport, atunci ar fi perfect pentru tine să mergi seara. Comparativ cu primele ore ale dimineţii, vei întâlni mult mai puţine persoane antrenându-se şi, astfel, te vei bucura de mai mult spaţiu, de linişte şi vei putea lucra mai multe la anumite aparate.

Poţi să te antrenezi mai intens

Aşa cum spuneam anterior, seara ai posibilitatea de a petrece mai mult timp în sala de sport şi, astfel, te poţi antrena mai intens şi pentru o perioadă mai mare de timp. Şi asta nu e tot! Un studiu desfăşurat în acest domeniu a arătat faptul că muşchii corpului nostru capătă mai multă putere seara. Prin urmare, poţi face sport chiar şi mai târziu, fără ezitare.

Poţi socializa mai mult

Să recunoaştem. Toţi cei care am făcut sport dimineaţa, ştim bine că putem deveni puţin stresaţi din cauza faptului că trebuie să fim mereu atenţi la ceas. Să ne cronometrăm bine timpul, astfel încât să nu întârziem la întâlnirea stabilită după sală sau la alte activităţi de pe ordinea de zi. Aşadar, socializarea cu cei din jurul nostru are de suferit. Dacă, în schimb, vei începe să te antrenezi seara, vei vedea că vei avea mai mult timp să porţi o conversaţie cu persoana care aleargă pe banda alăturată sau cu cel care face fitness.

Poţi să ceri ajutorul unui trainer personal

Un alt beneficiu pe care îl poţi avea, făcând mişcare seara se referă la posibilitatea de a fi asistat de un trainer personal. Întrucât sunt mai puţine persoane care merg la sală la ore mai târzii ale zilei, ai mai multe şanse de a discuta cu un trainer şi de a-i adresa întrebările la care vrei să afli un răspuns.

Te eliberezi de stres

Cu toţii avem momente în care ne confruntăm cu anumite situaţii problematice, cu un şef nedrept sau cu un prieten care ne supără. Aşa e? Deci cum ar fi să te poţi elibera de stres, mergând la sală, alergând sau, de ce nu, ieşind la un meci de baschet. Astfel, îţi poţi recăpăta starea de bine, optimismul şi pozitivismul.

Tu în ce moment al zilei obişnuieşti să faci mişcare?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.