Câștigătorul pantofului de JUMA de METRU plin cu DULCIURI este…

Câștigătorul tragerii la sorți este Edwin Sfârghie din Piatra Neamț.

Moș Nicolae a făcut un ocol și a lăsat toate cadourile lui Edwin la Originals.ro. Pentru ca a fost cuminte acesta a primit foarte multe dulciuri, un pantof de JUMA de METRU plin cu DULCIURI.

Originals.ro a pregatit surprize pentru toata luna Decembrie, transportul este doar 4,99 lei si schimburile se fac gratuit, nu trebuie să uităm de Extragarantie, pentru doar 1 lei ai 200 de zile garantie.

Este foarte usor acum să faci cadouri și ai cea mai buna sursă de inspirație.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.