Castiga un aparat foto DSLR Canon EOS 1100D

Ce trebuie sa faci ?

Pentru a participa la concurs și pentru a fi elegibil pentru câștigarea premiului asigură-te ca ai citit toate regulile !

  • Fă-ți o poză in cel mai frumos loc din orașul tău cu logo-ul Originals.ro. Logo-ul poate fi oriunde: pe o hârtie, pe tricoul tău, pe o pancardă sau orice loc trăznit îți vine în minte.
  • Nu uita! În fotografie trebuie să fii și TU.
  • Poza Concurs Banner Scris e1350900884880 Participa

    sigla originals concurs 150x55 Participa   sau   sigla originals 150x33 Participa

  • Titlul pozei trebuie să fie cât mai clar și concis.
  • Compune o scurtă descriere. Cu cât mai atractivă va fi povestea legată de imaginea ta cu atât mai multe șanse vei avea de a primi multe voturi.
  • Adună voturi! Roagă cât mai mulți prieteni să te voteze, trimite link-ul pe blogul tău, pe Facebook sau Twitter.
  • Înainte de a încărca imaginea și descrierea ta, asigură-te ca ai citit atent regulamentul concursului!

Mult succes!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.