Câștigă super premii la Originals!

 

Luna aceasta, Originals își provoacă fanii de pe Facebook să participe la două concursuri bazate pe originalitate și prietenie – ”Răspunzi și câștigi!” și ”Tag & Win!”!

 

Concursul ”Răspunzi și câștigi!”

Concursul ”Răspunzi și câștigi!”, care se desfășoară în perioada 10 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, pe pagina de Facebook Originals.ro, îți pune la încercare creativitatea și simțul umorului, invitându-te să răspunzi la două întrebări simple:

 

1. De ce are Rudolph nasul roșu?

concurs---Rudolph

 

2. Cu ce l-ai încălța pe Moș Crăciun și de ce?

concurs---Mos-Craciun

Răspunsul cu cele mai multe like-uri (pentru fiecare dintre cele două întrebări ale concursului) câștigă garantat unul dintre premiile aflate în imaginile de mai sus, acordate în funcție de genul câștigătorului.

Regulament concurs ”Răspunzi și câștigi!”

 

Concursul ”Tag & Win!”

Concursul ”Tag & Win!”, care se desfășoară în perioada 11 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, tot pe pagina de Facebook Originals.ro, te invită să le dai tag prietenilor cu care vrei să-ți petreci Sărbătorile în acest an și să-i surprinzi în cel mai original mod cu acest exercițiu de prietenie, arătându-le tuturor cine sunt cei cu care te distrezi cel mai bine!

 

concurs---tag

Câștigă garantat unul dintre premiile aflate în imagine, acordate în funcție de genul câștigătorului, cel care care dă tag celor mai mulți prieteni!

Regulament concurs ”Tag & Win!”

 

Înscrie-te acum în concurs!

Mult succes!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.