Brandul Salomon a ajuns la Originals

promovare FB - Salomon

Zilele acestea avem un motiv în plus să ne bucurăm. De ce? Pentru că am reușit să adăugăm în portofoliul Originals încă un brand al cărui nume a făcut deja înconjurul lumii. Pentru cei pasionați de hiking, care se aventurează frecvent pe munte, probabil Salomon nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar dacă te numeri printre cei care abia descoperă plăcerea și gustul adrenalinei pe care o oferă un astfel de sport, atunci trebuie să afli de ce este îndrăgit de atâția oameni acest brand.


Cum s-a născut Salomon?

Brandul Salomon a luat ființă în anul 1945 în Annecy (Franța), acolo unde Francois Salomon împreună cu soția sa Jeanne și fiul Georges au început să fabrice canturi pentru ski. Vreme de câțiva ani creativitatea și apetența pentru inovație a lui Georges Salomon s-au concentrat în jurul schiurilor și a legăturilor de ski, Salomon devenind numărul 1 mondial în producerea și vânzarea acestora.

Salomon se mândrește, și are toate motivele pentru a face asta, cu primele filialele pe care le-a deschis în Italia, Austria, Germania și Statele Unite ale Americii. Însă Salomon nu se oprește aici.

Pe lângă legăturile de ski, ingeniozitatea Salomon este îndreptată spre producția de clăpari, în 1990 fiind lansată și prima pereche de schiuri sub același brand. Iar de aici și până la realizarea unei colecții de încălțăminte de trekking, succedată de una pentru hiking și asemănătoare cu ceea ce vedem noi astăzi nu a fost decât un pas. Și asta nu e tot. În anul 2000 Salomon lansează schiurile freeride, respectiv freestyle și introduce sistemul legăturilor Pilot.


De ce este Salomon celebru?

Conform unei zicale, atunci când pui suflet în ceea ce faci, lucrul acesta se vede. Iar Salomon este un exemplu concret în acest sens. La baza acestui brand a stat, încă din momentul punerii lui pe picioare, melanjul perfect între pasiune, inovație și perseverență. În plus, disciplina cultivată în rândul inginerilor care lucrează la Salomon a propulsat brandul pe culmile succesului.

Încă de la început, fiecare produs s-a bucurat de o atenție extraordinară din partea celor care au contribuit la realizarea lor. Se spune chiar că, în trecut, crearea unui produs dura aproximativ 5 ani, 80% din timp fiind dedicat cercetării în domenii și 20% execuției.

Astăzi, la 68 de ani distanță de momentul în care a luat naștere, brandul Salomon este loial acelorași valori și principii după care s-au ghidat și fondatorii lui. Indiferent că este vorba de hiking, de trail running, climbing, ski ori snowboarding, Salomon continuă să inoveze fiecare model de pantofi, prin îmbinarea designului inedit cu tehnologiile ultramoderne. Astfel, fiecare pasionat al sporturilor montane se va putea bucura de o experiență frumoasă și unică.

Așadar, aruncă o privire peste modelele de pantofi sport Salomon de pe site-ul nostru și alege-ți perechea preferată!

370606-albastru-13132-1

Pantofi sport Salomon Kalalau LTR

366775-verde-13135-1

Pantofi sport Salomon X-Scream

370609-albastru-13134-1

Pantofi sport Salomon Kalalau

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.