Am depășit 19.000 de fani pe Facebook

Multumim tuturor celor care sunt alături de noi pe Facebook si mai ales fanului cu numarul 19.000.

Ieri, pagina de Facebook a Originals.ro a depașit 19.000 de aprecieri.

Suntem foarte mândri că avem lângă noi 19.000 de persoane care ne apreciază și care sunt mereu conectați cu noutățile pe care Originals.ro le transmite pe Facebook. De aceea intenționăm să venim în continuare cu informații noi și imagini amuzante pentru fanii noștri.Am depasit 19.000 de fani pe Facebook

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.