Ce crezi ca ar trebui imbunatatit ?

About the Author: Ciprian

38 Comments

 1. Răspunde Oprea Alexandru

  ar trebui pusa chestia aia cu “Ce marime imi trebuie?” la fiecare produs ..

 2. Răspunde Originals

  In momentul de fata este la majoritatea produselor, au mai ramas cateva mai vechi

 3. Răspunde RZA

  Ar fi tare daca ati aduce si produse de barbati fubu, pelle pelle, tricouri cu imprimeuri gen wu tang dilated masta ace para n/a cedr2yk etc etc etc… ar fi o chestie… sau sa va asociati cu o firma de imprimeuri si sa faceti imprimeuri la comanda Smile

 4. Răspunde Adi

  Ar fi bine (pt clientiRazz) daca la un anumit numar de produse cumparate sa faceti o reducere la urmatorul. Ceva de genul…3+1 gratisBig Smile. Eh..nu chiar gratis..dar ceva sa se simta la buzunar. Parerea mea.

 5. Răspunde Tzury

  Salut! Eu as da o alta idee… cei care sunt clienti fideli… care fac cumparaturi constant de la voi sa primeasca diferite reduceri… 10-15% pt un client fidel se simte .

 6. Răspunde Iasmin

  De acord cu Tzury… da’ ar fi fain ceva si de la Karl Kany, Pele Pele, South Pole zic ca ar fi foarte fain Smile

 7. Răspunde acelasimereu

  da ar fi bune niste reduceri pt clientii fideli si poate va mai diversificati pe viitor.

 8. Răspunde alexandru

  au dreptate iasmin si rza:cred ca nu ar fii rau sa aduci si produse wu tang,karl kany,pelle……cred ca s-ar vinde.eu mai repede as cumpara marcile astea fata de g-unit sau rebok.calitatea si preturile sunt ok.anul trecut am fost in afara si erau aceleasi produse,aceeasi calitate si aceleasi preturi si pe acolo.situ e ok,reducerile sunt ok.parca nu ai fii din tara asta,tu esti roman?faci o treaba buna pentru noi.ce ne-am face fara tine? Big Smile

 9. Răspunde Originals

  Vom incerca sa lucram si la aceste aspecte in masura in care acest lucru este posibil. Stim ca o mica “atentie” pentru clientii fideli este intotdeauna bine venita dar din cauza adaosului comercial foarte mic pe care il practicam nu prea este posibil, oricum ne vom da toata silinta. Nu cred ca ar exista vreo persoana care sa prefere sa dea mai multi bani pe niste produse doar pentru a primi puncte de fidelizare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.