Adio

Adio

Adio este o companie ce promoveaza imbracamintea si incaltamintea skateboard. Numele companiei este din limba materna a africanilor si inseamna unitate.

Compania Adio a fost fondata in 1997, cu un singur scop: de a se uni skateboarderi din întreaga lume, prin crearea de încălţăminte de calitate conceputa de echipa noastră de profesionişti, care s-ar potrivi la orice tip de calatorie.

O decada mai târziu, Compania Adio este recunoscuta la nivel global ca un furnizor de top de pantofi Skateboard, dar obiectivul rămâne acelaşi, de a face încălţăminte de înaltă calitate, accesibila, pentru fiecare tip de skateboarder.

Datorita succesului mare, compania Adio a creat o echipă de rideri pentru a susţine cauza. Kenny Anderson, Matt Mumford, Ernie Torres, Joey Brezinski, Steve Nesser, şi Hristos Troia toti aduc stilul lor marcii Adio.

Acelasi succes il au si in prezent datorita stilului unic, cu care te faci remarcat ! Asa ca lasa o amprenta Adio !

Adio

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.