adidas

adidas

adi dassler

Adi Dassler este creeatorul brandului care a revolutionat sportul si intreaga industrie.

In 1923, la varsta de 23 de ani, Adi l-a convins pe fratele sau Rudolf sa i se alature, pentru a creea impreuna papuci sport, iar in anul 1930 au cumparat fabrica pe care o aveau sub imprumut.

Primul mare succes al celor doi incepe in 1923 cand Arthur Jonath a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice, cu incaltaminte de la Dassler.

In 1948 cei doi frati, Adi si Rudolf decid sa infiinteze propriile lor afaceri, astfel incat Rudolf fondeaza Puma, in timp ce Adi fonteaza Adidas (numele marcii este inspirat de numele acestuia Adi si initialele numelui de familie Dassler).

Viziunea lui Adolph a fost sa ofere atletilor cea mai buna incaltaminte, devenind principalul furnizor al Jocurilor Olimpice si mai tarziu, partener oficial al Cupei Mondiale din SUA.

‘Cel mai important lucru pentru el a fost sportul’. A iubit inovatia, dezvoltarea si productia.

Valorile Adidas vizeaza o continua imbunatatire a calitatii, designu-ului si imaginii produselor, orientarea catre consumatori, o inovatie permanenta in tehnonologie pentru a ajuta atletii sa atinga cele mai inalte performante.

Pentru realizarea produselor Adidas lucreaza echipe de designeri si experti in biomecanica si tehnologia materialelor din centrele din Portland si Nuremberg.

“Punctul tare si diferentiator al Adidas Originals consta in abilitatea sa de a crea relatii cu consumatorii, indiferent de stilul acestora de viata: skateri, rockeri, artisti, muzicieni, fani ai sportului sau orice altceva”.

Adidas este la momentul actual al doilea mare producător de vestimentaţie sportivă.

Impossible field

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.