adidas Originals ZX Flux – pantofii sport ce vor scrie istorie

adidas Originals ZXFlux

Despre pantofii sport adidas Originals ZX Flux ai auzit, probabil, vorbindu-se în repetate rânduri. Şi, poate, chiar au trezit în tine dorinţa de a avea şi tu propria pereche. Ce-i drept, e şi firesc ca acest lucru să se întâmple având în vedere faptul că îmbină într-un mod spectaculos tehnologiile ultramoderne cu designul inedit si cool. Iar dacă eşti deja fan al acestora, cu siguranţă le cunoşti şi povestea. Sau nu? Atunci ţi-o spunem noi, fii fără grijă!

Ei bine, pantofii sport adidas Originals ZX Flux reprezintă o reinterpretare cu accente fresh a faimoşilor pantofi de alergare ZX 8000, emblematici pentru anii ’80. Aşadar, chiar şi la 25 ani de la lansarea lor, aceasta versiune este încă prezentă, graţie elementelor pe care le împrumută pantofilor sport adidas ZX Flux. Totodată, trebuie spus faptul că, pe lângă amprenta de inovaţie pe care o poartă, această versiune nouă se bucură şi de anumite caracteristici care exprimă spiritul liniei de pantofi sport ZX.

Ce se află în spatele conceptului ZX?

Din dorinţa a de crea pantofi de running care să întâmpine toate nevoile pe care un alergător le are, brandul adidas a conceput o întreagă colecţie. Aceasta cuprinde de la pantofi de running pentru toate tipurile de teren şi până la pantofii dedicaţi alergării pe distanţe foarte lungi, cum ar fi, spre exemplu, întrecerile sportive.

Ceea ce a contribuit la succesul acestei colecţii a fost şi faptul că fiexcare model în parte era realizat, astfel încât să se adapteze perfect unui tip anume de alergător. De pildă, prin căptuşirea unei zone sau alteia, o pereche de pantofi sport era transformată total, răspunzând unei alte nevoi sportive.

Cea mai fructoasă etapă pe care a cunoscut-o colecţia ZX este cea de după Jocurile Olimpice din anul 1988, în această perioadă pantofii sport fiind concepuţi după standarde moderne, integrând tehnologii precum Torsion şi Soft Cell, al căror rol era acela de a optimiza antrenamentele şi a ajuta sportivii să atingă performanţa. Tocmai datorită acestui aspect, colecţia de pantofi sport adidas ZX a început să câştige tot mai mulţi admiratori, acest design devenind ulterior cel clasic.

De ce sunt pantofii sport adidas Originals ZX Flux atât de speciali?

Aşa cum spuneam şi mai înainte, pantofii sport adidas Originals ZX Flux reprezintă un mix extrem de cool şi de interesant între design şi tehnologie. Creaţi de Sam Handy, versiunea ZX Flux se remarcă prin faptul că talpa intermediară, graţie sistemului Torsion, permite executarea unor mişcări cât mai naturale chiar şi pe supfraţele de teren mai dificile, fără a pune astfel presiune pe picioare.

Şi asta nu e tot! Pentru că fiecare atlet are nevoie de confort în timpul antrenamentelor, în zona călcâiului aceşti pantofi sport sunt realizaţi din TPU, adică un material special ce are rolul de a asigura elasticitatea, astfel încât să permită acea libertate de mişcare pe care cu toţii ne-o dorim, indiferent că facem running, jogging sau ne antrenăm pentru competiţii. În plus, materialul de tip plasă din exterior conferă pantofilor un look imposibil de trecut neobservat!

Dar, ce argument poate fi mai bun decât afirmaţia unuia dintre oamenii care au contribuit la realizarea lor, potrivit căreia “pantofii sport adidas Originals ZX Flux nu au fost concepuţi pentru a repeta istoria, ci pentru a scrie una nouă”.

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.