6 Tipuri de pantofi sport

6 tipuri de pantofi sport

Cu toţii iubim pantofii sport. Sunt extrem de practici, versatili, iar una dintre principalele lor caracteristici este faptul că sunt deosebit de confortabili. Ne sprijină glezna, ne protejează călcâiul la impactul cu solul şi ne oferă un suport aparte mai ales atunci când îndr-adevăr facem o anumită activitate sportivă sau mergem mai mult timp pe jos. Aşa-i că avem dreptate?

Ei bine, în ciuda tuturor aspectelor pozitive pe care le prezintă, atunci când alegem o pereche de pantofi sport trebuie să avem în vedere scopul pentru ne dorim să îi achiziţionăm. De ce? Pentru că deşi au elemente comune, fiecare pantof sport este destinat unei anumite activităţi. Tocmai de aceea, îţi spunem în cele ce urmează câte tipuri de pantofi sport există şi cum poţi să îi diferenţiezi.

Pantofii de alergare. Dacă îţi place să te menţii în formă sau obişnuieşti să te relaxezi alergând, atunci e indicat să alegi o pereche de pantofi sport special pentru running. De ce? Pentru că sunt mult mai bine căptuşiţi, astfel încât să îţi protejeze picioarele de şocurile care se produc în momentul contactului acestora cu suprafaţa de teren. În plus, sunt extrem de flexibili şi de uşori.

Pantofii pentru drumeţii. Îţi petreci adesea week-endul făcând drumeţii împreună cu prietenii sau cu cei dragi? Dacă da, atunci ai nevoie de o pereche de pantofi sport, numiţi şi trail shoes întrucât au o mai bună tracţiune, fiind astfel potriviţi atât pentru situaţiile în care mergi pe iarbă, pe o potecă, cât şi în noroi.

Pantofii sport pentru stradă. Dacă te simţi confortabil în pantofi sport atunci când ieşi la plimbare sau chiar atunci când mergi la shopping, îţi sugerăm să optezi pentru un tip special de pantofi sport, şi anume pentru cei numiţi walking shoes. Spre deosebire de celelalte tipuri de pantofi sport, aceştia sunt mult rigizi în zona vârfului, aşa încât vei avea un alt tip de mobilitate a degetelor, oferindu-ţi totodată şi protecţie.

Pantofii de tip lifestyle. Ai stil vestimentar sportish însă nu practici nici un sport? În acest caz îţi recomandăm pantofii sport de tip lifestyle. Deşi au design asemănător cu cei destinaţi activităţilor sportive, aceştia nu integrează elementele pe care le întâlnim, spre exemplu, la pantofii de running.

Pantofii creaţi special pentru un anumit sport. Ei bine, dacă vrei să începi să practici un anume sport, precum tenis, ciclism, baschet sau hiking, atunci trebuie să ştii exact direcţia către care să te îndrepţi. Fiecare sport este diferit şi, prin urmare, fiecare pereche de pantofi care îi corespunde are caracteristicile ei. Aşadar, alege o pereche de pantofi sport care răspunde tuturor nevoilor tale.

Pantofii de tip cross-training. Aceşti pantofi sunt extrem de interesanţi şi, totodată, versatili întrucât răspund solicitărilor mai multor sporturi. Deoarece îmbină elemente comune mai multor tipuri de activităţi sportive, aceştia sunt suficient de flexibili încât să poţi alerga cu ei, dar îţi oferă şi control în mişcare, în cazul în care vrei să practici aerobic sau tenis, de pildă. Spre deosebire de ceilalţi pantofi sport, sunt un pic mai grei şi nu sunt la fel de bine căptuşiţi.

Tu ce tip de pantofi sport preferi?

adidasi-barbati-nike-vapor-court-631703440-13465-1

Pantofi sport Nike Vapor Court

adidasi-barbati-dc-shoes-spartan-high-wc-302523-13443-1

Pantofi sport DC Shoes Spartan High WC

adidasi-barbati-puma-ignite-xt-18811601-13408-1

Pantofi sport Puma Ignite XT

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.