5 moduri cool în care să porţi fularul

 

Nu faci faţă frigului? Ai nevoie de ceva care să îţi ofere o mai bună protecţie împotriva vremii reci de fiecare dată când ieşi din casă? Ştim exact ce îţi lipseşte, un fular.

Fularul este accesoriul perfect în sezonul rece si nu trebuie să lipsescă din garderoba ta. De ce? Motivul este cât se poate de simplu, acesta nu are doar un rol funcţional, ci şi unul estetic. Pe lângă faptul că te protejează împotriva frigului, un fular oferă ţinutei tale un plus de stil.

Alege să îl porţi şi altfel decât înfăşurat simplu în jurul gâtului şi vei obţine un look de invidiat.

Dacă nu ştii cum îl mai poţi purta, inspiră-te din filmuleţul de mai jos.

 

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.