4 tipuri de exerciţii fizice pe care le poţi face în aer liber

4-tipuri-de-ex-in-aer-liber

Vara parcă abia aşteaptă să ia locul primăverii. Iar temperaturile care cresc treptat în termometre şi soarele prietenos de pe cer sunt semne că sezonul cald se apropie cu paşi repezi. Aşa încât avem, credem noi, un motiv destul de bun ca să renunţăm, pentru o perioadă de timp, la sala de sport şi să ieşim în aer liber pentru a face mişcare.

Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să îţi începi ziua alergând pe malul unui râu, bucurându-te de aerul proaspăt al dimineţii în timp ce faci stretching într-un parc ori limpezându-ţi privirea cu verdele curat al copacilor atunci când ieşi la plimbare cu bicicleta? Tocmai de aceea, îţi propunem câteva exerciţii fizice pe care le poţi face în mijlocul naturii. Sunt extrem de uşoare, iar pentru a le executa, te poţi folosi chiar de ceea ce găseşti în aer liber, de pildă de o bancă, de o creangă de copac sau de nişte scări. Da, chiar şi în sport e loc de imaginaţie. Trebuie doar să încerci. În plus, satisfacţia va fi mult mai mare.

Push-Up Trio

Chiar dacă acest tip de exerciţiu are o denumire pompoasă, nu e cazul să te sperii. Este extrem de simplu de făcut, iar pentru asta nu ai nevoie decât de o bancă. Aşadar, alege-ţi o bancă din parcul tău preferat şi fii gata să îţi modelezi corpul. Acest exerciţiu presupune, de fapt, trei tipuri de flotări. Prima dată, pune picioarele pe bancă, mâinile pe sol şi execută 10 flotări din această poziţie. După ce ai terminat setul, schimbă poziţia, punând picioarele pe sol şi mâinile pe bancă. Şi de această dată îţi recomandăm 10 repetări. Apoi, încheie exerciţiul, făcând 10 flotări având şi mâinile şi picioarele pe sol. Aşa-i că nu e foarte greu?

Bicycling

Dacă ai o bicicletă pe care ai uitat-o în garaj, acum e momentul să o scoţi la o plimbare. Dincolo de faptul că mersul cu bicicleta este un exerciţiu cardiovascular extraordinar, astfel ai prilejul de a descoperi parcuri noi din oraşul tău, locaţii în care nu ai mai fost înainte şi chiar de a întâlni şi a face cunoştinţă cu alţi biciclişti. Dar înainte de asta, asigură-te că ai un echipament adecvat şi o bicicletă potrivită, aşa încât să nu pui foarte multă presiune pe spate şi pe genunchi.

Sandbox Shuffle

Locuieşti aproape de mare? Înseamnă că acest exerciţiu este perfect pentru tine. Pentru a-l executa trebuie să mergi pe plajă, pe o suprafaţă fără denivelări, şi să te aşezi într-o poziţie uşor ghemuită, având mâinile la ceafă, în poziţie orizontală. Apoi încearcă să te apleci puţin câte puţin, flexând genunchii, după care revino în poziţia ghemuit. La început, 60 de secunde sunt suficiente pentru a repeta. Dacă nu eşti pe plajă, atunci poţi merge în spaţiile de joacă destinate copiilor, şi în care găseşti porţiuni de nisip.

Jogging/Running

Fie că preferi jogging-ul, fie running-ul, trebuie să ştii că aceste tipuri de mişcare sunt extraordinar de benefice atât pentru inimă şi plămâni, cât şi pentru pierderea în greutate. Aşadar, indiferent că vrei să scapi de cele câteva kilograme în plus sau să îţi îmbunătăţeşti ritmul cardiac, optează pentru jogging sau pentru running. Dar, înainte de toate, asigură-te că ai echipamentul corespunzător şi, mai cu seamă, o pereche de pantofi speciali pentru running.

Ţie care tip de exerciţiu, dintre aceste patru, îţi place mai mult?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.