4 lucruri pe care nu le știi despre Vans

Indiferent din ce colecție fac parte, fie că e Authentic, Old Skool, fie Slip-On sau Era, tenișii Vans sunt îndrăgiți și purtați de milioane de tineri din întreaga lume. Dincolo de stilul inconfundabil pe care îl propune, Vans reușește să inspire prin calitatea, originalitatea și amprenta de noutate pe care o lasă mereu fiecărui produs în parte. Așa se explică cum a reușit să construiască în jurul numelui său o adevărată comunitate de fani.

Dacă și tu ești unul dintre aceștia, avem pentru tine câteva curiozități legate de brandul Vans. Iar dacă nu ești, după ce vei citi următoarele informații, vei deveni cu siguranță unul dintre fani.

1.Vans are mai mult de 50 de ani. Însă această vechime nu înseamnă că brandul se apropie de un final, ba dimpotrivă. Chiar și astăzi, Vans continuă să inoveze designul produselor pe care le creează, consolidându-și astfel reputația. Fondat în 1960 de către frații Paul Van Doren și James Van Doren, Vans s-a numit inițial Van Doren Rubber Company.

4-lucruri-vans---3

2.Primii teniși Vans au fost realizați chiar în dimineața zilei deschiderii companiei. Și asta nu e tot. Se pare că toți clienții puteau cumpăra perechea potrivită chiar în acea după-amiaza. Singurul impediment a constat în faptul că angajații nu aveau rest de bani pentru a-l da cumpărătorilor. Prin urmare, li s-a permis acestora să ia acasă tenișii, atât timp cât se vor întoarce a doua zi cu suma exactă de bani. Ceea ce s-a și întâmplat.

4 lucruri vans - 1

3.Tenișii Vans nu erau grupați după numele colecției, ci după numere. La început, aceștia erau așezați în cutii după cum urmează: cutiile albastre erau pentru bărbați, cele portocalii pentru adolescenți, roșii pentru copii și cele verzi pentru femei. Însă atunci când 16 oameni au intrat în magazinul Vans pentru a încerca mai multe modele, s-a decis numerotarea lor întrucât acestea nu purtau niciun nume.

4-lucruri-vans---2

4.Vans nu a debutat cu pantofi speciali pentru skateri. În anii `76 – `77 nu existau pantofi din piele pentru skateboarding, așa încât Vans a creat un model folosind acest material. Pe lângă designul inedit pe care îl aveau, pantofii le ofereau skaterilor atât confort, cât și protecție a gleznei, astfel încât să se bucure din plin sportul pe care îl practică.

4-lucruri-vans---4

Așa-i că acum iubești și tu tenișii Vans?

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.