UGG Australia – calitate şi confort

Compania UGG a fost fondată în 1978 în California, de către  Brian Smith si Doug Jensen. Ideea i-a venit australianului Brian  care a văzut, intr-o revistă de surfing, o reclamă facută  la cizme.

În 1979, Jensen i-a predat partea sa din companie lui Brian Smith pentru că timpul nu îi mai permitea să se se ocupe de companie, acesta fiind implicat şi în alte afaceri.  Deşi la inceput americanii nu au fost foarte încântaţi de aparitia acestui brand, cu timpul vânzările au început să crească, fapt ce l-a determinat pe Smith să înfiinţeze UGG Holdings Inc. Mai târziu, în 1985, australianul  a luat decizia de a înregistra o marcă comercială care să aibă drept siglă un cap de berbec  pe care să scrie  “Original UGG Boot UGG Australia”.

Cizmele UGG au fost acceptate ca reprezentând  un trend în fashion încă din anii 2000, bucurandu-se  de celebritate în rândul vedetelor precum Kate Upton, Blake Lively, Kate Hudson, Cameron Diaz şi Jennifer Lopez .

Cu toate acestea, au fost şi persoane care s-au opus comercializării acestora. Din cauza faptului că sunt făcute din piele de oaie, Pamela Anderson a publicat pe site-ul ei un mesaj în care susţinea că nu mai acceptă acest brand, fapt ce a provocat mai multe reacţii asemănătoare, in special, din partea celor care erau impotriva comercializării produselor din piele de animale.

Dar aceste revolte nu au împiedicat brandul să se dezvolte. UGG Australia  este cunoscut în primul rând graţie cizmelor  Classic, confecţionate din piele de oaie, dedicate atât barbatilor, cât şi femeilor. Aceste cizme au fost inspirate din designul tradiţional al celor australiene şi au trecut prin mai multe modificări, ajungând în prezent reprezentantele stilului Classic UGG.

 

În 2003 cizmele UGG erau incluse in show-ul lui Oprah, la categoria Oprah’s Favorite Things, acesta fiind şi momentul în care brandul s-a bucurat pentru prima data de o promovare la nivel national

Dacă te întrebi de unde provine numele UGG, trebuie sa ştii că iniţial a derivat de la Fug, o prescurtare a sintagmei “flying ugg boots”. Mai tarziu, UGG face referire la descrierea cizmelor, acestea fiind considerate “ugly”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.