3 Lucruri pe care nu le ştiai despre Black Friday

3 Lucruri - Black Friday

Black Friday este, de departe, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului.

Indiferent că vorbim de achiziţii în materie de articole vestimentare şi încălţăminte ori de alte categorii de produse, cu toţii devenim nerăbdători şi, totodată, entuziasmaţi în preajma venirii acestuia. Aşa-i că avem dreptate?

Noi, la Originals, pregătim intens surprizele pentru Black Friday şi, brusc, am început să ne întrebăm cum şi unde a apărut pentru prima data această zi. Fără să mai stăm pe gânduri, am dat un search, iar informaţiile pe care le-am descoperit ne-au surprins pe toţi. Şi, pentru că ne place să împărtăşim astfel de curiozităţi cu tine, în cele ce urmează îţi vom spune cele 3 lucruri pe care nu le ştiai despre Black Friday.

Black Friday a apărut în Philadelphia. Termenul de Black Friday a apărut prima dată în Philadelphia şi a avut o semnificaţie diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.

Fiind ziua de după faimoasa sărbătoare americană – Ziua Recunoştinţei –  cea în care magazinele erau luate cu asalt de cumpărătorii din cauza cărora se aglomera traficul, politiştii au numit-o Black Friday. Dar pentru că asocierea termenului cu această zi de shoppping a nemulţumit marile magazine, pentru o scurtă perioadă acestei zile i s-a spus “Big Friday”. Dar cum ziceam, doar pentru scurtă vreme.

Black Friday a devenit un termen naţional abia în 1990. Fiind privit cu o oarecare suspiciune, termenul de Black Friday a început să se răspândeacă mai greu, primele oraşe care l-au acceptat fiind Trenton şi New Jersey. Însă abia din anul 1990 acesta a depăşit graniţele Philadelphiei.

Black Friday a devenit cea mai mare zi de shopping în 2001. Da, ai înţeles corect. Deşi mulţi ani această zi a fost considerată ca fiind una în care se fac cele mai multe cumpărături, Black Friday şi-a câştigat acest drept abia în anul 2001.

Aşadar, să vină Black Friday, nu?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.