11 lucruri pe care nu le ştiai despre Campionatul European

 

 

De când a început Campionatul European de Fotbal, fiecare dintre noi s-a aşezat confortabil în fotoliu în serile cu meciuri având câte o echipă favorită în minte. Cu cât se apropie finala, cu atât cresc şi emoţiile, motiv pentru care ne-am gândit să vă prezentăm o serie de curiozităţi despre  Campionatul European 2016.

 • Acesta este primul campionat în care au fost acceptate 24 de echipe. Până acum la Campionatele Europene se puteau înscrie 16 echipe.
 • Recordul lui Lothar Matthaus de a fi jucătorul cel mai în vârstă care a participat vreodată la un Campionat European a fost depăşit. În anul 2000, când a participat ultima dată la un Campionat, acesta avea 39 de ani şi 91 de zile. Gabor Kiraly, jucător pentru Ungaria şi Shay Given, jucător pentru Irlanda de Nord au fiecare 40 de ani, aceştia jucând în Campionatul prezent.
 • România a fost singura echipă care nu a avut şi jucători de altă naţionalitate. Toate celelalte echipe de la Campionat au avut cel puţin un jucător străin.
 • Bărbaţii islandezi între 20 şi 40 de ani aveau şanse de 1 la 2000 să facă parte din echipa Islandei la Euro din cauza faptului că populaţia numără doar 330,000 de locuitori.
 • Cel mai tânăr jucător de la Campionatul European este Marcus Rashford din partea Angliei. Tânărul jucător are 18 ani.
 • Cel mai înalt jucător de la Euro a fost românul Costel Pantilimon. Acesta măsoară 2,03m.
 • Cristiano Ronaldo are şanse să devină primul jucător care a marcat la 4 Campionate Europene până acum.
 • Ivan Perisic, jucător pentru Croaţia, şi-a vopsit şi tuns părul în culorile şi modelul steagului ţării sale pentru Campionat.
 • Sponsorii echipamentelor de la Campionatul European sunt în număr de 7 în acest an, adidas, Nike şi Puma dominând acest segment.
 • În 22 din cele 36 de meciuri cel puţin o echipă a purtat echipament oferit de adidas.
 • Nike este lider de piaţă în acordurile individuale cu jucătorii. Astfel, compania are un parteneriat cu Cristiano Ronaldo în valoare de 21,5 milioane de dolari pe an ce eclipsează orice alte contracte de acest fel.

Suntem convinşi că cei mai mulţi dintre voi jucaţi fotbal, aşa că am ales să vă prezentăm trei ghete Nike reprezentative.

Ghetele de fotbal Nike Mercurial Victory V FG au un look spectaculos, conferindu-ţi confort în timpul meciului datorită interiorului şi gulerului special concepute astfel încât să asigure stabilitate. Controlul sporit asupra mingii este dat de materialul sintetic din exterior.

Nike Mercurial Victory V FG

Nike Mercurial Victory V FG

 

Gheata Nike Hypervenom Phade II TF se distinge prin căptuşeala rigidă din interior ce îţi asigură o direcţie bună pe terenul de fotbal. În ajutor vin şi crampoanele de cauciuc speciale pentru gazonul artificial, acestea asigurându-ţi tracţiunea necesară şi stabilitate.

Gheata Nike Hypervenom Phade II TF

Gheata Nike Hypervenom Phade II TF

 

Ghetele de fotbal Nike Magista Ola TF au un aspect mai sobru dat de nuanţa gri metalic, fapt ce impresionează pe terenul de fotbal. Totodată, textura materialului exterior asigură un bun contact cu mingea, crampoanele din cauciuc conferind aderenţă în contact cu gazonul artificial.

Ghetele de fotbal Nike Magista Ola TF

Ghetele de fotbal Nike Magista Ola TF

 

Tu eşti pregătit pentru Finala Campionatului European 2016?

 

 

 

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.